Main Tekan-tekan

Sunday, June 5, 2011

pEnGeNaLaN~

sebelom ni aku tak pernah terpikir pun apatah lagi terlintas kat kepala otak aku ni nak buat blog-blog ni sume.. tapi entah lah macam mane lak leh tergerak hati dan sanubari aku ni nak buat gak ..(cehh padahal memang nak buat pun..hehe) yela nak buat macam mana dah member2 kat tempat aku belajar ni boleh dikatakan giler blogger sume nyer.. so,aku tak nak lah ketinggalan jugak kan.. mau tak mau aku gagah kan jugak diri aku ni buat sebuah blog kepunyaan aku sendiri.(hak cipta sendirian berhad beb! mau tak bangga aku)haha. kira nyer aku ni macam budak junior lah ni.. haha selalu nyer aku lah yang sebuk2 bace blog orang..tengok diorang tulis ni kekadag lucu  gak..sampai mak aku nek pelik tengok aku leh tergelak2 sesorang bace posting dorang ni.. hehe  ok lah.. tanpa membuang mase,waktu dan jam(bukan sepesen ke sume tu?) aku nak memperkenal kan diri aku.. walau pun korang tak mintak aku tak kira! aku nak jugak bagi tau.. korang boleh paggil aku suzy.. anak bongsu daripada empat orang adik beradik.. akak aku yang paling cute tu masih study gak dia tahun akhir kat segi.. yang lagi dua tu abang2 aku.. sorang da keje dan lagi sorang study kat ukm. hmm.. aku rase cukup la tu info ringkas tentang aku.. maap la ye.. kepada sesiape yang tersesat ke hape kat rumah kedua aku ni selain rumah aku yang sebenar nye ni.. aku baru belajar dan banyak salah dan silap.. harap korang dapat memberi tunjuk ajar kepada aku yang serba kekurangan ini..hehe daa!! :) 

0 comments:

Post a Comment

Si Comel Berkata :